Jos van Baars, Keurslager
Delivery at your place?
Boston butt (voor pulled pork)
Ideaal voor de bereiding van pulled pork. Houd rekening met een bereidingstijd van +/... More
Buikspek zonder zwoerd (aan het stuk)
Natuurlijk van het Heyde Hoeve Varken. Heerlijk stuk om low en slow te bereiden. Ge... More
Cotes de boeuf
Dit is eigenlijk de kotelet van het rund. Veel smaak doordat het bot mee gegrild wordt.
Dry aged pork (minimaal 14 dagen gerijpt)
Order 14 days upfront until 17:00
Ezel, Tri tip
Order 2 days upfront until 17:00
Dit stuk vlees is een alleskunner. Kan zowel rare, medium en well done bereid worden.
Rib eye (Nederlands)
Heerlijke steak van ons eigen Nederlands rundvlees. Worden gesneden op een gewicht v... More
Saus voor erbij
Kant en klare saus , heerlijk bij bijvoorbeeld biefstuk, rosbief e.d.
Spare ribs vers. Onbewerkt en ontvliesd
Spare ribs van het Heyde Hoeve Varken. Klaar voor gebruik. Ontvliesd en ongekruid.
Staartstuk (picanha)
Heerlijk smaakvol stuk rundvlees met een randje vet voor een geweldige smaak. Zowel o... More
Varkensrack
Natuurlijk van het Heyde Hoeve Varken. Varkensrack is een stuk uit de rug van het va... More